Thisted Camping

Faciliteter

Butikken

Vores lille butik sælger kolde fad øl og vand, is og lidt slik.

Vi henviser derudover gerne til købmanden, der ligger ca 100 meter fra campingpladsen. Her holdes der åbent hver dag fra 08.00 – til 21.00.

Cafe

Der findes et bredt udvalg af cafeer og restauranter i Thisted by. Der er 1 km til byen langs vandet.

Morgenbrød

Vi henviser til købmanden som ligger ca. 100 meter oppe ad vejen. Der sælges rundstykker/brød fra lokal bager.

Minigolf

Vi har en skøn minigolf bane. Banerne er anderledes bl.a. med skråninger, rør og forhindring. Der er en tilpas blanding af udfordringer og lethed, således at den appellerer til både børn, voksne og golf entusiaster. Der er 2 veje til mål en for børn og en for voksne. Hullerne er spændende og udfordrende anlagt med vandløb og huller omkranset af et unikt miljø. Hullerne kan spilles på 2 måder, med hver sin sværhedsgrad, så børn og voksne, øvede og begyndere kan spille mod hinanden på lige vilkår. Banerne er anlagt med kunstgræs som giver en naturtro oplevelse af golfboldens fart.

Swimmingpool

Poolen er sol-opvarmet og åbent  fra 1 juli til 13 august.

Al færden på pool området samt i poolen sker på eget ansvar. Ingen løb, ingen boldspil – og ingen slåskampe om liggestolene.
Børn skal være under konstant opsyn.
Vi er naturligvis underlagt myndighedernes krav om kontrol af vandkvalitet og tager derfor vandprøver flere gange dagligt. Her måles clor samt Ph værdien. Derudover “støvsuger” vi poolen jævnligt.

Scroll to Top