Thisted Camping

Fastliggerplads

Nye fastliggere er hjertelige velkommen.

Fastligger på Thisted camping i Thy.

Få jer en sæsonplads eller helårsplads på Thisted camping – i hjertet af Thy.
Vi har forårspladser, samt sommer, vinter og helårspladser og er derudover fleksible m.h.t at lave en løsning der passer netop dig!

Vores dejlige plads ligger direkte ned til Limfjorden og kun 12 minutters gang til centrum af Thisted by. Vores fastligger og sæsonpladser er spredt over dele af området og blandes med vores turister, hvilket vi føler giver en god ånd og stemning på pladsen. Du kan være sikker på en fantastisk udsigt at stå op til hver morgen og her er roligt trods den centrale beliggenhed ved Thisted by.

På campingpladsen kommer der gæster fra Tyskland, England, Norge, Sverige, Finland såvel som Italien, Kroatien, Tjekkiet m.m. Vi synes altid at det er spændende at møde nye mennesker.

Nordjylland byder på en fantastisk natur med masser af vand; Og “blæsten går frisk over Limfjordens vande”

Nordjylland er også kendt for den fantastiske gastronomi som vores mange restauranter og producenter kan tilbyde. Kom og smag på de gode oste, den gode snaps og det lokale øl fra Thisted Bryghus. Det vil man ikke fortryde.

Forårsplads

Vi har forårspladser – der som som fastliggerpladserne er spredt ud på dele af pladsen, du kan næsten frit vælge dig en plads.
– stort set alle vores sæsonpladser har udsigt over Limfjorden samt ind over Thisted by.

Sommersæsonplads

Vi har få ledige sommersæsonpladser -Men kom lidt kvikt, ikk?

Sæsonpladser – året rundt. – efter lige præcist DIT ønske!

Vi åbner for sæsonpladser hvert år midt i marts og slutter igen 1. oktober – og – vi er fleksible, såfremt I måtte have andre ønsker. Kontakt os blot for nærmere aftale om en sæsonplads.

Den nye sæson starter med en lille servering, en lille sang – og flaget går til tops.
En hyggelig dag, hvor alle kan få hilst på hinanden – snakken går lystigt denne dag.

Vi har forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, for både turister samt sæsonplads gæster; følg med på opslagene på terrassen eller følg med på https://www.facebook.com/Thistedcamping/?fref=ts

Desuden er der i sommerperioden musik, forskellige indslag og arrangementer på torvet i Thisted

Her på pladsen er der gæster året rundt.

Scroll to Top