Thisted Camping

Praktisk information

Ordensregler

Hjertelig velkommen. Herunder følger en række praktiske oplysninger, som kan være nyttige ved ankomst, afrejse samt under jeres ophold.

I receptionen

Her bliver man registreret samt får udleveret et pladskort samt et bomkort. Generelt tilbyder vi at printe et kort ud over ledige pladser i den periode I ønsker at opholde jer her – og kan i ro og mag selv gå rundt og finde drømmepladsen. Ved en eventuel ankomst i middagspausen ligge der kort og bomkort i den blå boks på terrassen.

Ved afrejse

Bomkortet skal afleveres i receptionen!
Obs: Det er ikke muligt at køre ind/ud mellem kl. 22.30 og 07.00

Placering af vogn eller camper

Skal ske parallelt med hækkene og med hensyntagen til øvrige gæsters mulighed for at kunne nyde den smukke udsigt. Husk: Der kan komme andre gæster efter at I er kommet, der også gerne vil se vandet. Derudover skal der være 3 meter mellem vognene. Dette er et sikkerhedsmæssigt og ufravigeligt krav!

Bad/douche

I sanitetsbygningerne anvendes der en 5 krones mønt (ca. 4-5 minutters bad)

Åbningstider: Ses ved reception

Indkøbsmuligheder

Købmanden ligger lige op ad vejen og har åbent hele ugen igennem fra 08.00 til 21.00. Lidt længere væk finder man bl.a. Lidl, Fakta m.m. Thisted by har en del specialforretninger; Butik Unik, Link, Chokolade kurven, Byens Vin & Ost, Baronessen m. m.  Af restauranter er der også bredt udvalg: Cafe Baghuset, Fiskehuset på havnen, Cafe Bryggen m.m.

Rengøring og renholdelse

Vi tilstræber i den grad at opretholde nogle gode rammer for vores gæster – herunder at der er rent og pænt. DU kan hjælpe os ved dels at anvende de dertil placerede affaldsspande, askekummer og containere, selv bringe dine tomme flasker til flaskecontaineren ved P-pladsen, minimere brugen af papir – og i øvrigt altid forlade baderum og toiletter som du selv ønsker at forefinde dem i. Obs: Tag dine sko af INDEN du går ind i baderummene!! Og kære forældre: Fortæl det til jeres børn. Sko – og et vådt gulv, er den største årsag til beskidt gulv!.
Skulle der opstå defekter på inventar (møntautomater, bruseslanger, toiletter, m.m. – så kom og fortæl det til os. Vi skal nok tage affære hurtigst muligt.

Ro & orden

Thisted Camping en plads med plads til alle. Det er vores ønske at alle drager herfra med gode minder om et godt ophold. Vi skal derfor henstille til at man tager hensyn. Til sin nabo, til genboen, til personalet – til hinanden. Vi indskærper derfor, at der skal være ro kl. 22.30. Altså; Ingen musik, boldspil, dans på bordene e.l. efter dette tidspunkt.
Overtrædelse heraf, kan i yderste konsekvens medføre øjeblikkelig bortvisning.

Brochurer

I såvel reception som Tv-stue findes et bredt udvalg af brochurer over omegnens seværdigheder og aktiviteter.

Force majeure

Vi kan af gode grunde ikke tage ansvar for vind, blæst, storm eller regn. Ej heller om ventetid på en eventuel slamsuger, elektriker eller anden form for assistance. Det håber vi naturligvis på forståelse for. Omvendt vil vi gøre alt hvad VI formår, for at jeres ophold her på pladsen bliver godt, hyggeligt, sjovt og afslappende – og i det hele taget lever op til jeres forventninger.

På afrejse dagen skal der afregnes inden kl. 11.00.

Pladsen skal nødvendigvis ikke forlades kl. 11.00 (spørg lejrchefen ved afregning).

Kun en bil pr. enhed.

Øvrige biler henvises til parkeringspladsen.

Maksimal hastighed på pladsen er 10 km/t.

Scroll to Top